facebook
menu

Stránky Prostějovského lukostřeleckého oddílu

lukostřelba, střelba z luku, reflexní luk, kladkový luk

Novinky
Naše úspěchy
Aktuální závody v České republice
Střelba pro veřejnost
Kontakt

Sezóna 2016

18. 09. 2016

Každý rok je pro členy Lukostřelby Prostějov výzvou pro překonání úspěchů z minulé sezóny. O to víc nás těší, že se jim to daří. Stabilně vysoká výkonnost našeho spolku je odrazem dlouholeté práce a silného zaujetí samotných členů.

Úspěchy pak přináší všechny kategorie, od žáků až po seniory. Naši muži stále drží prvenství v dlouhodobé soutěži venkovní I.ligy, která se považuje za nejlepší soutěž v ČR co do kvality i kvantity.

Pokud bychom měli vypíchnout jednotlivce tak musíme zmínit Františka Hajduka  , který zvítězil na halovém MČR dospělých, které jsme zorganizovali doma v Prostějově.

Mistrovství bylo velice úspěšné i po stránce pořadatelské a mnozí účastníci jej hodnotili jako jedno z nejlepších Mistrovství ČR. Dalším výrazným jednotlivcem je Michal Hlahůlek, který je stálým členem reprezentačního výběru ČR, účastní se významných mezinárodních závodů a v letošním hodnocení českého poháru byl na prvním místě.

Těší nás i úspěchy našich seniorů, kteří sbírají vavříny na všech velkých akcích a jsou nedílnou součástí úspěchu celého spolku.
Po náborových akcích se nám rozrostla členská základna v žákovské kategorii a naši nejmladší lukostřelci si už také vybudovávají místo na české lukostřelecké scéně. Za příklad si berou svoje starší oddílové kolegy a následují je jak v individuálních úspěších tak především v zisku medailí ze soutěží družstev.
Úspěchy jsou ruku v ruce s podporou, která se nám dostává od našich partnerů a sponzorů. Rádi bychom tak poděkovali Městu Prostějov, Olomouckému kraji a firmě Norma RZ s.r.o. za jejich dlouhodobou podporu, které si velmi vážíme.


Zlato

medaile_zmedaile_zmedaile_zmedaile_zmedaile_zmedaile_z

Stříbro

medaile_smedaile_smedaile_smedaile_smedaile_smedaile_smedaile_smedaile_s

Bronz

medaile_bmedaile_bmedaile_bmedaile_bmedaile_b