facebook
menu

Stránky Prostějovského lukostřeleckého oddílu

lukostřelba, střelba z luku, reflexní luk, kladkový luk

Novinky
Naše úspěchy
Aktuální závody v České republice
Střelba pro veřejnost
Kontakt

Sezóna 2015

15. 09. 2015

Členové Lukostřelby Prostějov dosáhli v letošní sezóně řady úspěchů jak v hodnocení Českého poháru tak i na jednotlivých MČR. Dařilo se především mládežníkům, nicméně i v dospělých kategoriích jsme si udrželi vysoký standard. Na halových MČR jsme získali celkem 6 medailí, na venkovních pak 7 medailí. Družstvo mužů se po loňském třetím místu znovu vrátilo na první místo v soutěži venkovní I. ligy. Tato soutěž je nejvyšší soutěží v ČR a konkurence je každým rokem silnější, o to víc si tohoto výsledku ceníme. Na kvalitní druhou příčku se v stejné soutěži dostalo družstvo mužů kladkový luk. Porazit je dokázalo pouze favorizované družstvo 1.KLK Praha, jehož členové jsou zároveň českými reprezentanty. Další stříbrné umístění si v ligové soutěži odnesli naši žáci.

Naši juniorští členové se pravidelně účastní mezinárodních závodů a ne jinak tomu bylo i v letošní sezóně. Michal Hlahůlek si držel vysokou výkonnost a jako člen juniorské reprezentace se zúčastnil Junior Cupu v rakouském Klagenfurtu, italském Římě a MS juniorů a kadetů v americkém Yunktonu.

V rámci zvětšení naší členské základny jsme uspořádali náborové akce a mladí nováčci již pilně trénují, letos poprvé v naší nové hale.

Kromě výsledků v lukostřeleckých soutěžích naši členové odvedli spoustu práce na dokončení této haly a úpravě terénu lukostřelnice. V tomto byl letošní rok pro všechny velmi náročný.

Na závěr bychom chtěli poděkovat Městu Prostějov, Olomouckému kraji a firmě Norma RZ s.r.o. za jejich dlouhodobou podporu, které si vážíme.


Zlato

medaile_zmedaile_zmedaile_zmedaile_zmedaile_zmedaile_z

Stříbro

medaile_smedaile_smedaile_smedaile_smedaile_s

Bronz

medaile_bmedaile_bmedaile_bmedaile_b