facebook
menu

Stránky Prostějovského lukostřeleckého oddílu

lukostřelba, střelba z luku, reflexní luk, kladkový luk

Novinky
Naše úspěchy
Aktuální závody v České republice
Střelba pro veřejnost
Kontakt

Sezóna 2005

19. 09. 2005

V letošním roce jsme navázali na úspěšnost z minulé sezóny a to především v týmových soutěžích, kde se našim družstvům mužů a žen startujících v I. lize podařilo získat medailové umístění. uspechy-2005-1Muži vybojovali v silné

konkurenci stříbrnou medaili, ženy ziskem stříbrné medaile obhájily druhé místo z předešlé sezóny. Družstvům se dařilo i na MČR venkovní. Muži získali titul mistrů republiky stejně jako v roce 2003 a 2004.

Ženy obsadily třetí místo a získaly bronzovou medaili. Družstvo žáků obsadilo v I. lize 6. místo a na MČR skončilo na 4. místě. Dílčí úspěchy jsme získali v soutěži družstev i na halových šampionátech, kde junioři vybojovali bronzovou medaili, žáci skončili na 4. místě a muži na 6. místě a seniorka Magdalena Majarová získala titul mistryně ČR. Medaile jsme získali také v soutěži jednotlivců. Na MČR žáků vybojoval František Hajduk bronzovou medaili v kat. starších žáků, v kat. mladších žáků získal bronzovou medaili Miroslav Hudec. Hanka Majarová získala v kat. dospělých dvě medaile a to stříbrnou na MČR venkovní a bronzovou na MČR terénní. Také se stala Akademickou mistryní ČR.

uspechy-2005-3Úspěchy jsme zaznamenali i na mezinárodním závodě Slovakia Cup, který v kat. dospělých vyhrál Dan Kraváček a v kat. mladších žáků zvítězil Mirek Hudec. Na dalším mezinárodním závodě, Zlatý kylof mládeže, jsme také obsadili přední příčky. V kat. dospělých skončil Dan Kraváček na 3. místě, v kat. juniorů obsadil Kamil Kovář 2. místo stejně jako František Hajduk v kat. starších žáků a v kat. mladších žáků skončil Miroslav Hudec na 3. místě.

uspechy-2005-2
Na tyto výsledky navazují umístění v Českém poháru, ve kterém naši medailisté dosáhli na přední příčky. V kat. ml. žáků obsadil Mirek Hudec 4. místo, ve st. žácích František Hajduk 3. místo a Jakub Kubica 4. místo, v ženské kat. obsadila Hanka Majarová 3. místo a Magda Robová 5. místo, Dan Kraváček skončil v mužské kat na 5. místě a junior Kamil Kovář obsadil 6. příčku.

Těchto výsledků jsme dosáhli díky našim sponzorům, kterým tímto děkuji jménem všech členů oddílu. Poděkování za vzornou reprezentaci oddílu TJ OP, města Prostějova a našich sponzorů patří všem medailistům a členům našeho oddílu a v neposlední řadě rodičům, kteří se na průběhu letošní sezóny také podíleli.


 

Zlato

medaile_zmedaile_zmedaile_z

Stříbro

medaile_smedaile_smedaile_s

Bronz

medaile_bmedaile_bmedaile_bmedaile_bmedaile_bmedaile_b